New Videos

Iklan Cermin Mata Afrika


Kalau dah rabun tu, pakai la 'spek'. Buaya dengan anjing pun dah tak tau beza. Memang rabun tahap 'hardcore' ni.

Stuck di Escalator


Hahaha.. Tersangkut dekat escalator je. Naik jela, itu pun nak minta tolong orang jugak. Bukannya sangkut dekat lif.

Lagu ABC versi 2010


Mari kita beralih ke tahun 2010. Lupakan saja lagu ABC yang selalu diajar di tadika itu. Tiba masa untuk kita berubah.

Kucing yang Pandai


Kucing ni nak ambil kacang yang ada dalam botol tu. Tengok macam mana kucing ni buka penutup botol tu. Pandainyaaa... Kalau kucing aku macam ni jugak kan bagus.

Base Jumper Paracute Fail


A 29 year old Canadian plunged from the bridge and his parachute failed to open. He ended up hitting river at about 90 to 110 mph. He suffered a broken scapula, half a dozen broken ribs, four fractured vertebrae and one punctured lung but is expected to make a full recovery.

Lindsay Lohan Kantoi


Video ini dirakamkan ketika dia mengadakan persembahan untuk album terbarunya kalau tak silap la. Tetapi ada masalah pula yang berlaku...Nak tahu ape yang kantoi? Sama-sama kita saksikan videonya.

Ahli Wrestler Patah Kaki

Hanya sekadar hiasan
Gambar di atas tiada kena mengena langsung dengan video yang ingan dipaparkan. Video kali ni agak menyakitkan bagi sesiapa yang melihatnya (macam video lain tak sakit mata tengok). Jadi, anda dinasihatkan untuk berfikir dahulu sebelum melihatnya. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas segala kemungkinan yang berlaku.

Remaja Pukul Pengemis


Memang remaja sekarang makin rosak. Lihat saja aksi mereka ni. Dengan 'selamber' je
pukul pengemis tu. Memang sangat kurang ajar. Memanng tak belajar cara nak hormat orang lain. tak kisah la orang tu pengemis ke ape ke, sekurang-kurangnya hormat la jugak. Kalau kita diganti kan dengan tempat dia, apa perasaan kita?

Salah Sebut Pemenang


Pengacara sebuah rancangan realiti Australia's Next Top Model, Sarah Murdoch melakukan satu kesilapan yang besar iaitu dia telah mengumumkan nama pemenang yang salah. Dia serba salah atas kesilapannya itu dan memohon maaf kepada semua pada rancangan yang disiarkan secara live itu.

Michael Jackson Kecik


Mari kita lihat video penari kecil ini yang sangat comel. Huhu. Macam budak2 je lagi.
Siapa nak lawan dia menari? Hehehe. Kalau la MJ hidup lagi mesti dia jeles tengok orang ni menari.

16 Kereta, 2 Tayar


Lihat bagaimana aksi-aksi mereka ini yang sungguh mengagumkan. Macam senang je bila kita lihat mereka ni buat. Anda dinasihatkan supaya tidak melakukan aksi ini pada kereta anda tanpa pengawasan daripada pakar. Ini adalah bagi mengelakkan sebarang kemalangan atau kecelakaan yang boleh berlaku.
you have to go around 30miles to do this, not too fast. And just before the end of the ramp, steer back. When on two wheels, turning left turns the car left, and right to right, BUT if the car starts to fall to the left you must turn right, and vica-versa. In theory any kind of car able to do this, but i still dont't advise to do this without proper circumstances.

Bunuh Diri : Live di Webcam !

video bunuh diri live real time depan web cam commits suicide on the internet

SWEDEN: Marcus Yaney, 21 mengumumkan untuk membunuh diri di sebuah forum Flashback.org. Dia menyiarkan secara real time di internet dan orang ramai boleh melihatnya. Sebelum membunuh diri, dia menelan pil 100mg dexofen and 1500mg paracetamol iaitu pil untuk tahan sakit dan diuji sendiri dengan mengantungkan dirinya untuk melihat sejauh mana keberkesanannya.
Marcus Jannes chose a rather appropriate t-shirt in which to commit live suicide. Reading “Just Do It”, the man didn’t mess around and just did it.

Gangster pun minat Justin Bieber

Tak sangka Gangster ni minat Justin Bieber jugak. Ingat layan lagu2 rock kapak je tadi. Haha

Pengacara Mencarut kepada Penonton

cat deeley fucking shut up thank you video pengacara mencarut kepada penonton
 ‎''f#$^&ng...shut up, thank u...''
Pengacara rancangan Britain's Got The Pop Factor, Cat Deeley menjerit dan mencarut kepada penonton apabila hendak mengumumkan keputusan juri. Penonton yang bising dan tidak memberi kerjasama menyebabkan dia menjerit seperti itu.

Lagu Gelak

Aku rasa ni la lagu yang paling senang nak ingat.

Penjaga Gol Terpantas


Penjaga gol Man City, Joe Hart cuba untuk menjaringkan gol ketika tendangan sudut. Tetapi ketiadaannya di gawang Man City menyebabkan MU mengambil peluang keemasan tersebut untuk menjaringkan gol. Namun, kepantasannya cukup mengagumkan dan dia berjaya menahan tendangan daripada pemain MU, Rooney

Iklan Speaker yang Agak.......

video

Bunuh Diri : Terjun dari Tingkat 10

video bunuh diri 18sg 18sx 18++ video gempak lawak funny

   "Rescue Services had time to set up the inflatable rescue cushion, but the man was seriously injured on landing and died later in the hospital."

Potong Ibu Jari, Hukuman kepada Pencuri


Perkara ini terjadi di Yurya, di kawasan Kirov Rusia. Seorang lelaki telah ditangkap kerana mencuri dan penduduk tempatan telah membuat keputusan untuk menghukumnya dengan memotong ibu jarinya sendiri dengan menggunakan kapak.


Click Read More untuk lihat videonya.

Wanita Dilanggar Lori


Surveillance video from China shows death of a woman who was brutally run over by a truck swerving to dodge a cab. This poor woman mounted a tricycle and probably wanted to go home after a long day of selling chicken feet, but it was no meant to be. She was in the middle of what appeared to be a pretty broad and not very busy intersection. Far away from harm’s way, the woman slowed down to see the traffic pass before she finishes crossing but something happened that she was no anticipating.

A truck was approaching, but was not dangerously close to the woman. The woman looked left and right to make sure it was safe to cross, but since the truck was approaching, she stopped and waited for the truck to pass. Then out of nowhere a cab enters the intersection from the side forcing the truck driver to swerve abruptly to dodge it and a woman finds herself half a second away from certain death and no means to avoid it.

The woman takes direct hit before she falls under the wheels where her life ultimately ends. Out of the blue, in a split of a second, without doing anything wrong, the life of this poor woman came to a brutal end. And the cab driver, having just caused an accident that claimed an innocent life, drives off.

Iklan Cadbury, Bulu Kening Menari


Rasanya pasti semua orang pernah melihat video ini. Iklan Cadbury yang mula ditayangkan pada awal bulan lalu kini menjadi daya tarikan yang baru. Ramai yang mula meniru aksi ini. Anda sendiri boleh melihatnya di Youtube. Sungguh lawak, ada yang boleh buat, ada juga yang terkial-kial. Haha. Sejujurnya aku sendiri pun tak boleh buat macam dorang ni.


Mari kita lihat videonya.....(click READ MORE)

Ipad Masih Ada Kelemahan


Ipad sememangnya tablet yang paling diminati sekarang. Saiznya yang nipis dan mudah untuk di bawa sememangnya menjadikan ia sesuatu yang berguna. Namun, produk keluaran Apple ini ternyata masih mempunyai beberapa kelemahan.


Nak tahu ape kelemahannya, sila lihat video dibawah.

Terbang Seperti Burung


The Snowbird Human-Powered Ornithopter was designed and constructed by a team of students from the University of Toronto. On August 2nd 2010 it sustained both altitude and airspeed for 19.3 seconds, becoming the world's first successful human-powered ornithopter.

Mayat Hidup Semula


Baru-baru ni kecoh dengan berita tentang mayat yang hidup semula di facebook dan blog.
Melalui sumber yang diperoleh, mayat di gali selepas 8jam dikebumikan.

Selepas 'arwah' dikebumikan, isterinya berasa gelisah dan rasa seperti ada sesuatu yang tak kena lalu meminta untuk menggali semula kubur suaminya. Ternyata isterinya mendapat petunjuk daripada Allah bahawa suaminya masih hidup.
Sesungguhnya ALLAH itu Maha Besar.

Bunuh Diri : Gagal!


Lelaki ini cuba untuk membunuh diri tetapi gagal. Akibatnya, dia kehilangan kedua-dua belah kakinya.

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Video Gempak! - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger