New Videos

Dagu Patah [18++]


Ini bukan la video yang real, tapi bila tengok memang nampak macam real.
Ini sebenarnya scene daripada movie Mirror tahun 2008.
Ceritanya memang agak seram dan hantunya memang kejam.
Sama-sama kita saksikan....

Amaran: Video ini mengandungi unsur-unsur 18SG. Sila lihat atas tanggungjawab anda sendiri. Admin tidak akan bertanggungjawab atas segala kemungkinan yang akan berlaku.


Iklan Seat Belt yang Unik & Kreatif



Kemenangan Milik Malaysia | Harimau Malaya

Sekalung tahniah diucapkan kepada pasukan Malaysia kerana telah memenangi Piala AFF Suzuki semalam buat pertama kalinya...

Malaysia menang 4-2 menetang Indonesia
Tahniah! Tahniah! Tahniah!
Sebagai rakyat Malaysia, kita seharusnya berasa bangga dengan kejayaan ini.
(lagi video dan gambar di bawah)

Celline Dion Versi Tua


Ingat lagi tak Celline Dion yang nyanyi lagu Titanic tu..
Mesti ingat punya la... Lagu My Heart Will Go On.
Kali ini versi yang lawak punyaaa....
Versi Celline Dion bila dah tua..

Fast and Furious 5 : Fast 5


Berita gembira buat penggemar movie Fast and Furious. Nantikan movie yang ditunggu-tunggu selama ini Fast & Furious 5. Kali ni dengan kemunculan The Rock pasti menghangatkan lagi filem blockbuster ini. Tak sabar rasanya nak tonton movie ni yang pastinya memang gempak!

Underwear Prank


Tak tau nak kata apa pasal video ini.
Tapi serius memang lawak..
Bagi mereka yang kebosanan marilah tengok video ni.
Hahahaa....

Kisah Seram yang Lawak!

Video ni sebenarnya dulu-dulu punya iklan.
Tapi tak tau la iklan ni ditayangkan dekat Tv atau tak.
Rasa iklan ni macam kena Banned la pulak.


Apa pun, mari kita sama-sama saksikan...........

Shuffle di Majlis Perkahwinan

Biar mati anak, jangan mati adat..
Itu lah peribahasa yang sesuai rasanya untuk video kali ni.


Apa nak jadi dengan generasi muda sekarang, terlalu ikutkan peredaran zaman sehinggakan adat nenek moyang kita dahulu ditinggalkan. Memang tak salah kerana masih tak melanggar syarak, tetapi lebih molek jika kita kekalkan budaya kita sendiri. Kenapa perlu diikutkan sangat budaya Barat?

Piala Suzuki | Serangan Laser, Siapa yang Mulakan???


Tak tau la nak cakap ape lagi pasal benda ni.
Tak habis-habis pasal laser.
Kalau dulu main mercun dalam stadium, sekarang dah maju sikit main laser pulak.
Lepas ini apa?
Nak salahkan Indonesia, Indonesia kena laser.
Nak salahkan Malaysia, Malaysia pun kena laser.
Konklusinya, salahkan si Laser ni la.
Balik rumah la nak main laser. Macam budak kecik.

Gol yang paling Sengal

Tahniah Malaysia kerana menang perlawanan semalam 3-0 menentang Indonesia.


Kali ini, sempena dengan mood bola sepak, jom kita saksikan gol-gol yang paling sengal yang semestinya mampu membuatkan anda tersenyum dan ketawa seorang diri. Haha :D

Gol Terbaik Dalam Sejarah Bola Sepak

Sempena dengan deman Piala Suzuki Malaysia vs Indonesia, marilah kita saksikan gol-gol terbaik yang pernah dijaringkan oleh pemain-pemain yang terbaik dari semua negara.


Harap maaf ye, pemain Malaysia takde. Hehe

Pemanah yang Hebat!

Selalunya memanah menggunakan tangan, tetapi lain pula dengan wanita ini. Dia menggunakan kakinya sahaja. Gempak giler......


Sesiapa yang ingin mencuba dengan segala hormat dipersilakan... Hehe :D
Saksikan videonya...

Thaispinner - Kelab 'Bermain' Pen


0k. Bersambung daripada entri sebelum ini pasal kisah si pemutar pen ini. Kali ni, di Thailand pula, terdapat satu kelab yang mengajar cara-cara untuk 'bermain' pen. Kelab ini dinamakan Thaispinner. Mereka ini sungguh berbakat. Sila saksikan......

Dah Kawin ke Belum?


Lihatlah wajah-wajah mereka yang kantoi berasmaradana ni. Masing-masing pucat mukanya. Haha. Si lelaki baring diatas riba wanita dan si wanitanya pulak menggentel-gentel rambut si lelaki dengan penuh kasih sayang gitu. Mereka tak sedar yang gerak-geri mereka sedang diawasi.
Ini yang kantoi dan dapat dirakamkan, yang belum kantoi, yang sembunyi-sembunyi masih ramai lagi.

Diharapkan anda bukan dalam golongan seperti ini.

Pen Spinning yang Cool!


Pen Spinning or Pen Spinner?? Ah! Whatever laa...
Mereka ni memang suka pusing² pen sampai kita pun tak boleh nak terikut.
Lihat saja aksi mereka ni.
Kalau boring, atau sedang² buat kerja sekolah tu mesti selalu pusing² kan pen dekat tangan kan. Kali ni cubalah buat seperti mereka ni. Mesti anda akan mendapat perhatian semua orang......

Pertandingan Lelaki Terkuat


Pertandingan ini diadakan di Moscow, Russia pada tahun 2004. Tak tahu la pertandingan ni diadakan setiap tahun atau tak. Tetapi, pertandingan ini bukan menguji kekuatan sahaja.......Anda lihat dan nilai sendiri.........

Building Demolition Fail

building demolition fail bangunan letupan runtuhan tak jadi video gempak

Sepatutnya bila letupkan bangunan, bangunan itu akan jatuh ke bawah. Tetapi sebaliknya pula yang terjadi, bangunan ini runtuh ke tepi. Hmm... Ini la akibatnya beli barangan buatan China.

Kemalangan Bas di Simpang Pulai Cameron Highlands

kemalangan bas di simpang pulai cameron highlands 27 terbunuh terkorban video gambar berita

Seramai 27 penumpang, kebanyakannya pelancong dari Thailand, terbunuh selepas sebuah bas pesiaran membawa pelancong negara itu terlibat dalam satu kemalangan di Km15, Jalan Cameron Highlands-Simpang Pulai pukul 11.40 pagi tadi. Timbalan Ketua Polis Perak Datuk Zakaria Yusof berkata 22 orang mati di tempat kejadian manakala empat lagi meninggal dunia dalam perjalanan ke hospital di sini.
Katanya bas dua tingkat itu milik syarikat San Express Holiday yang beribu pejabat di Jitra, Kedah, membawa 37 pelancong Thai manakala pemandu, pembantu pemandu dan pemandu pelancong adalah rakyat Malaysia.
Zakaria memberitahu pemberita di tempat kejadian bahawa polis dan Jabatan Bomba dan Penyelamat yang menerima panggilan tengah hari telah mengerakkan 100 anggota penyelamat dalam operasi menyelamat.
Katanya, ketika kejadian, bas itu sedang dalam perjalanan turun dari Cameron Highlands ke Kuala Lumpur kerana pelancong itu dipercayai akan mengambil penerbangan pulang ke Bangkok.
Zakaria berkata siasatan awal mendapati pemandu bas itu hilang kawalan dan melanggar pembahagi jalan sebelum bas terbabas ke laluan bertentangan dan terbalik di longkang.
Menurutnya, identiti dan jantina mangsa yang terbunuh belum dikenal pasti.- BERNAMA

Terkentut Secara Live!

laptops cheap laptops laptops for sale gaming laptops best laptops hp laptops custom laptops refurbished laptops acer laptops lenovo laptops

Entah macam mana tiba2 boleh terkentut pula. Siaran langsung pulak tu. Mesti malu gila perempuan ni. Hahha! :D

Game Tetris yang Sengal


Sesiapa yang pernah main tetris mesti tau game ni. Rasenya memang bengang gila kalau dapat game seperti di bawah, tak seronok langsung dan menyakitkan hati je.

Cara Order yang Baru di McD


Best kan kalau ambil order macam dalam video ni, Happening sikit. Bagi sesiapa yang selalu lepak dekat McD, cuba la buat. Mana tau dapat percuma pula. Rezeki. Hehe

Payudara Terkuat! [18SX]



Wow! Kali ni punya video agak mengairahkan. Cewahh! Haha. Takda la menggairahkan sangat tapi tak tau la cakap macam mana. Kena tengok sendiri. Tapi tengok tajuk pun dah tau kan. Tak sangka orang yang kuat dekat 'situ' pun ada. Layannnzzz..........

Bila Orang Dewasa 'Join' Main Jutaria


Bila sebut je jutaria, teringat masa kecik-kecik dulu. Main dengan abang, kakak dan adik. Kadang-kadang Mak Abah pun ikut main jugak. Sekarang ada lagi ke suasana macam tu ha? Susah agaknya nak jumpa. Kalau jumpa pun, mungkin dalam bilangan yang kecil. Sekarang, 'standard' main Monopoly, lebih kurang macam jutaria, itu pun main dekat PC. Lawan dengan komputer, bukan orang. Ape pun, layan la video di bawah ni.

Aksi Jalanan di Dubai


Kalau kat Malaysia, kita akan tengok mat-mat rempit buat 'style' dekat jalan raya. Tapi lain pulak ceritanya di Dubai, tak main la motor2. Pakai kereta la baru best. Ini la akibatnya kalau duit dah banyak sangat. Semua benda boleh buat.

Singa Makan Orang [18SG]


Video ni agak jijik dan ngeri. Anda dinasihatkan untuk berfikir dahulu sebelum melihatnya. Tak ingat kejadian berlaku di mana, tetapi yang pastinya benda ni dah terjadi lama dah. Ape pun, tengok jela.....

Gol Terbaik daripada Amri Yahyah


Ini adalah video kompilasi antara gol-gol yang terbaik daripada Amri Yahyah. Admin tidak kesah anda penyokong pasukan mana, tetapi lebih elok jika kita menyokong pasukan tanah air kita sendiri. Video diambil daripada Fan page kelab selangor.

Main Piano Guna Kemaluan [18SX]


Amboi....
Bila tajuk2 macam ni laju je tekan. =.=

Freaking Brother - Pianist
Mereka ni merupakan pemain piano yang hebat, tapi kehebatannya berbeza dengan orang lain. Biasanya main piano guna tangan, tapi mereka ni guna 'ehem2' pula. Perhatian kepada budak2 eh, jangan mengada2 nak tengok! ni video orang dewasa. Haha!

Clik for video

Cikgu Shida Miming

cik shida dari parit cikgu shida stylo hot sensasi popular

Cikgu Shida a.k.a. Cik Shida Dari Parit bukanlah sesuatu perkara yang baru, malah makin 'ngetop' dan 'hot'. Koleksi videonya adalah 'miming' daripada lagu2 yang terhangat. Dengan gaya dan personaliti yang berbeza, memberikan suatu kelainan pada anda semua.

Kesan Coca-cola Pada Telur!

effects effect of coca cola coke on your body kesan coca cola terhadap pada badan tulang

Rasanya pasti semua orang pernah minum Coca-cola kan. Jadi kali ini nak share sikit tentang apa perkara buruk yang boleh berlaku jika anda minum minuman bergas ini. Mungkin ramai yang tak sedar bahawa jika mereka minum coke secara berlebihan, ia boleh memudaratkan diri sendiri. Kajian ini dilakukan seperti gambar dibawah, tidak dilakuka pada manusia kerana bimbang perkara lain yang akan terjadi.

Alkisah Si Ibu Kucing dan Arnab


Ini adalah sebuah kisah dimana seekor kucing bertindak menjadi si ibu kepada arnab setelah arnab tersebut kehilangan keluarganya selepas seminggu dilahirkan. Saksikan.....

Anjing Bercakap!


Tak percaya? Nak tahu apa yang anjing ni cakap? Lihat videonya...

Patah Kaki Semasa Main Bola

Hanya sekadap hiasan
Ini adalah kemalangan yang jarang kita lihat  semasa perlawanan bola sepak. Jadi, lihat-lihatlah ye..

Bush Main Belon

(sila klik title untuk lihat video)

Iklan Cermin Mata Afrika


Kalau dah rabun tu, pakai la 'spek'. Buaya dengan anjing pun dah tak tau beza. Memang rabun tahap 'hardcore' ni.

Stuck di Escalator


Hahaha.. Tersangkut dekat escalator je. Naik jela, itu pun nak minta tolong orang jugak. Bukannya sangkut dekat lif.

Lagu ABC versi 2010


Mari kita beralih ke tahun 2010. Lupakan saja lagu ABC yang selalu diajar di tadika itu. Tiba masa untuk kita berubah.

Kucing yang Pandai


Kucing ni nak ambil kacang yang ada dalam botol tu. Tengok macam mana kucing ni buka penutup botol tu. Pandainyaaa... Kalau kucing aku macam ni jugak kan bagus.

Base Jumper Paracute Fail


A 29 year old Canadian plunged from the bridge and his parachute failed to open. He ended up hitting river at about 90 to 110 mph. He suffered a broken scapula, half a dozen broken ribs, four fractured vertebrae and one punctured lung but is expected to make a full recovery.

Lindsay Lohan Kantoi


Video ini dirakamkan ketika dia mengadakan persembahan untuk album terbarunya kalau tak silap la. Tetapi ada masalah pula yang berlaku...Nak tahu ape yang kantoi? Sama-sama kita saksikan videonya.

Ahli Wrestler Patah Kaki

Hanya sekadar hiasan
Gambar di atas tiada kena mengena langsung dengan video yang ingan dipaparkan. Video kali ni agak menyakitkan bagi sesiapa yang melihatnya (macam video lain tak sakit mata tengok). Jadi, anda dinasihatkan untuk berfikir dahulu sebelum melihatnya. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab atas segala kemungkinan yang berlaku.

Remaja Pukul Pengemis


Memang remaja sekarang makin rosak. Lihat saja aksi mereka ni. Dengan 'selamber' je
pukul pengemis tu. Memang sangat kurang ajar. Memanng tak belajar cara nak hormat orang lain. tak kisah la orang tu pengemis ke ape ke, sekurang-kurangnya hormat la jugak. Kalau kita diganti kan dengan tempat dia, apa perasaan kita?

Salah Sebut Pemenang


Pengacara sebuah rancangan realiti Australia's Next Top Model, Sarah Murdoch melakukan satu kesilapan yang besar iaitu dia telah mengumumkan nama pemenang yang salah. Dia serba salah atas kesilapannya itu dan memohon maaf kepada semua pada rancangan yang disiarkan secara live itu.

Michael Jackson Kecik


Mari kita lihat video penari kecil ini yang sangat comel. Huhu. Macam budak2 je lagi.
Siapa nak lawan dia menari? Hehehe. Kalau la MJ hidup lagi mesti dia jeles tengok orang ni menari.

16 Kereta, 2 Tayar


Lihat bagaimana aksi-aksi mereka ini yang sungguh mengagumkan. Macam senang je bila kita lihat mereka ni buat. Anda dinasihatkan supaya tidak melakukan aksi ini pada kereta anda tanpa pengawasan daripada pakar. Ini adalah bagi mengelakkan sebarang kemalangan atau kecelakaan yang boleh berlaku.
you have to go around 30miles to do this, not too fast. And just before the end of the ramp, steer back. When on two wheels, turning left turns the car left, and right to right, BUT if the car starts to fall to the left you must turn right, and vica-versa. In theory any kind of car able to do this, but i still dont't advise to do this without proper circumstances.

Bunuh Diri : Live di Webcam !

video bunuh diri live real time depan web cam commits suicide on the internet

SWEDEN: Marcus Yaney, 21 mengumumkan untuk membunuh diri di sebuah forum Flashback.org. Dia menyiarkan secara real time di internet dan orang ramai boleh melihatnya. Sebelum membunuh diri, dia menelan pil 100mg dexofen and 1500mg paracetamol iaitu pil untuk tahan sakit dan diuji sendiri dengan mengantungkan dirinya untuk melihat sejauh mana keberkesanannya.
Marcus Jannes chose a rather appropriate t-shirt in which to commit live suicide. Reading “Just Do It”, the man didn’t mess around and just did it.

Gangster pun minat Justin Bieber

Tak sangka Gangster ni minat Justin Bieber jugak. Ingat layan lagu2 rock kapak je tadi. Haha

Pengacara Mencarut kepada Penonton

cat deeley fucking shut up thank you video pengacara mencarut kepada penonton
 ‎''f#$^&ng...shut up, thank u...''
Pengacara rancangan Britain's Got The Pop Factor, Cat Deeley menjerit dan mencarut kepada penonton apabila hendak mengumumkan keputusan juri. Penonton yang bising dan tidak memberi kerjasama menyebabkan dia menjerit seperti itu.

Lagu Gelak

Aku rasa ni la lagu yang paling senang nak ingat.

Penjaga Gol Terpantas


Penjaga gol Man City, Joe Hart cuba untuk menjaringkan gol ketika tendangan sudut. Tetapi ketiadaannya di gawang Man City menyebabkan MU mengambil peluang keemasan tersebut untuk menjaringkan gol. Namun, kepantasannya cukup mengagumkan dan dia berjaya menahan tendangan daripada pemain MU, Rooney

Iklan Speaker yang Agak.......

video

Bunuh Diri : Terjun dari Tingkat 10

video bunuh diri 18sg 18sx 18++ video gempak lawak funny

   "Rescue Services had time to set up the inflatable rescue cushion, but the man was seriously injured on landing and died later in the hospital."

Potong Ibu Jari, Hukuman kepada Pencuri


Perkara ini terjadi di Yurya, di kawasan Kirov Rusia. Seorang lelaki telah ditangkap kerana mencuri dan penduduk tempatan telah membuat keputusan untuk menghukumnya dengan memotong ibu jarinya sendiri dengan menggunakan kapak.


Click Read More untuk lihat videonya.
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Video Gempak! - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger